Meld je aan als zakelijke klant


Als bedrijfseigenaar wil je je natuurlijk zo min mogelijk bezig houden met zaken waar je niet van groeit. Daar hoort het constant regelen van onderhoud en reparatie voor zakelijke toestellen ook bij.  


Meld je aan als zakelijke klant en laat ons doen waar we goed in zijn: je werknemers bereikbaar houden zodat ze klanten altijd te woord kunnen staan.

De voordelen

Wij bieden een one-stop-service voor bedrijven die zelf de kennis niet in huis hebben, of dit wel hebben maar dit graag uit willen besteden. 

- Is er een probleem met een toestel van een personeelslid? Meld het ons. We halen het toestel op, zorgen voor een leentoestel zodat het personeelslid bereikbaar blijft, en brengen het toestel binnen het uur weer gerepareerd op de zaak. 


- Wij staan garant voor onze kennis, kunde en ons assortiment. Daarom bieden wij ook onze zakelijke klanten 12 maanden garantie op het aangekochte toestel of het vervangen onderdeel.

- Elke maand ontvang je van ons één factuur, zodat alles overzichtelijk is en zodat je deze gelijk door kunt sturen naar de boekhouder/accountant.

Vrijblijvend aanmelden

Of neem direct contact met ons op

Bedrijfsnaam

KvK-nummer

Contactpersoon

Telefoonnummer

E-mail adres


Sparren naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs of vul het aanmeldformulier in en geef in de opmerkingen aan dat we bij jou op bezoek moeten komen.

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

Liever op een andere manier contact?