Voor jou gaan we graag een stap verder.

Snelheid en flexibiliteit: bij Techstate iets vanzelfsprekends

Onze 30 minuten service

Bij Techstate mag je er zeker van zijn dat we jouw telefoon of tablet zo snel mogelijk gerepareerd hebben. In 99% van de gevallen repareren we je telefoon of tablet al binnen 30 minuten. Lukt het niet binnen een half uur? Onder de juiste voorwaarden heb je dan recht op een tegoedbon t.w.v. €10.

Wachten op de reparatie

In de meeste gevallen kan jij gewoon wachten op de reparatie van je toestel. Onder het genot van een bak koffie, thee, cup-a-soup of wat anders maak je gezellig een praatje met de medewerker, of lees je even een boek, de krant of een tijdschrift. 

Ook 's avonds geopend

Ben je overdag druk aan het werk en heb je daarom geen tijd om langs te komen voor een telefoon of tablet reparatie? Geen probleem! 's Avonds zijn we van 19:00 tot 21:00 op afspraak geopend. Zo geven we je de mogelijkheid om ook na het werk even langs te komen om je telefoon of tablet ter reparatie aan te bieden. Op werkdagen zijn we van 08:00 tot 18:00 met vrije inloop geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Gebruik van hoogwaardige onderdelen

De huidige markt

Bij elke reparatie winkel wordt er gewerkt met onderdelen van verschillende leveranciers. Veel onderdelen worden direct vanuit China geïmporteerd. Het nadeel hiervan is dat er in China duizenden fabrieken zijn die, je raad het al, allemaal verschillende kwaliteit onderdelen aanleveren. Veel van deze onderdelen zijn van imitatie kwaliteit. Je zou kunnen denken dat dit niet uit maakt zolang het onderdeel goed functioneert, maar de keerzijde van deze markt is dat imitatiekwaliteit ook weer tientallen segmenten heeft. Dat betekend dat zodra je (bijvoorbeeld) een scherm van imitatiekwaliteit gemonteerd krijgt, de kans groot is dat dit een goedkopere imitatiekwaliteit is dan de beste imitatiekwaliteit die er op de markt te vinden is. Er zit doorgaans namelijk niet veel prijsverschil in de hoogste imitatie kwaliteit en originele of refurbished originele kwaliteit. 

De positionering van Techstate

Techstate heeft, wegens deze onstabiele en onduidelijke buitenlandse markt, gekozen voor Nederlandse leveranciers. Onze leveranciers hebben niet alleen al tientallen jaren ervaring met de in- en verkoop van onderdelen maar ze hebben verschillende kwaliteitscertificaten die uitwijzen om welke kwaliteit het gaat. Daarnaast voeren ze standaard twee kwaliteitscontroles uit, bij binnenkomst en bij verzending. Zo weten wij zeker dat we onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit monteren en zo zijn onze klanten verzekerd van de beste kwaliteit en daarbij de beste user experience.

Standaard 12 maanden garantie

We staan achter onze kwaliteit

Zoals we zojuist behandeld hebben onder het kopje 'de positionering van Techstate', staan wij achter onze kwaliteit. We geven daarom standaard 12 maanden garantie op onze originele/OEM en Refurbished onderdelen en standaard 6 maanden garantie op onze A+/Copy kwaliteit.. Zo ben je verzekerd van een goed eindresultaat. Niet tevreden? Dan gaan we op zoek naar een passende oplossing voor jou, ook als dit in het nadeel is voor ons. 

Kies voor het milieu en je portemonnee

Kies je voor een reparatie van een telefoon of tablet, dan kies je ook duurzaam. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Na een reparatie kan jouw toestel namelijk weer jaren mee.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact

Korte lijnen met jouw reparatiewinkel, wel zo fijn als je even een vraagje hebt, of wat advies wilt. Doorgaans gaat het contact met onze klanten voornamelijk via WhatsApp. We merken dat onze klanten dit is het fijnst vinden, vandaar dat wij daar op inspelen. We stellen ons altijd zo actief mogelijk op en we proberen daarbij binnen 5 minuten een antwoord verzonden te hebben. 

Advies op maat

Wij denken met je mee en geven je eerlijk advies of het toestel nog rendabel genoeg is voor een reparatie of dat deze beter niet gerepareerd kan worden aangezien het prijstechnisch niet interessant is of omdat het betreffende model snel in prijs verminderd naar mate deze ouder wordt. 

Kan ik je ergens mee helpen?

We zijn dagelijks van 08:00 tot 21:00 online bereikbaar.

Contactformulier

Naam:

Telefoonnummer

E-mail:

Bericht:

Bedrijfsgegevens

Techstate.nl

Silvoldseweg 67

7061DM Terborg

Gelderland, Nederland


Telefoonnummer: +31 6 141 22 8 33

E-mail adres: info@techstate.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag 

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag


Dinsdag 


Woensdag


Donderdag


Vrijdag


Zaterdag

Zondag

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

10:00 - 17:00 op afspraak

Gesloten