Reviews.

Onze klanten aan het woord.

Kan ik je ergens mee helpen?

We zijn dagelijks van 08:00 tot 21:00 online bereikbaar.

Based on 148 reviews
96%
(142)
4%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Lightning kabel iPhone 2 meter
Nienke
Goede kabel

Ik heb deze kabel vorige week besteld. Ik ging bij ze langs omdat ik een oplaadkabel nodig had voor mijn iPhone, (ik kon zelfs nog om 20:30 terecht!!) Ik heb de twee meter variant gekozen. Prima kabel, doet wat ie moet doen.

Super!

Eergisteren een iPhone Xs Max aangeschaft bij Techstate. Toestel is in topstaat en werkt perfect. Het fijne is dat ik tijdens mijn garantie termijn bij Techstate terug kan om mijn toestel te laten maken, dan hoef ik mijn toestel maar een half uur te missen. Ik kwam ook geregeld bij Techstate voor reparaties van toestellen van mijn dochters. Altijd erg fijne service.

C
iPhone 6(S), 7, 8 screenprotector
Chiel

Ik belde even om te vragen hoe ik mijn screenprotector moest monteren, ik werd duidelijk begeleid en zelfs terwijl ik normaal altijd bubbeltjes onder de glasplaat heb, heb ik dat nu niet.

Top bedrijf.

J
iPhone 6(S), 7, 8 screenprotector
Jose jose
Snel geleverd, goede kwalitiet.

Snelle levering, goede kwaliteit

Onze unieke reparatieservices die onze klanten waarderen

Wij repareren doorgaans elk toestel binnen 30 minuten. Redden we dit niet? Dan geven we jou dit vroegtijdig aan.

Ben je langere tijd niet bereikbaar omdat het toestel een grote reparatie moet ondergaan, dan krijg je van ons altijd een leen toestel aangeboden.


Sceptisch over onze kwaliteit? Wij niet. Daarom geven we standaard 12 maanden garantie.*

Meld je een reparatie bij ons aan? Dan kan je hierop wachten in onze winkel, of een half uurtje later terug kopen om het toestel op te halen. Wij zullen je op de hoogte houden over de status van de reparatie.


Moet je overdag werken en heb je geen tijd om bij ons langs te komen? Wij zijn dagelijks tot 21:00 geopend (van 19:00 tot 21:00 op afspraak, spoed mogelijk).


Geen zin om naar de stad te gaan, te betalen voor je parkeerticket en minimaal een uur weg te zijn? Dat hoeft bij ons niet. Wij beschikken over gratis parkeerplekken voor de deur.


Ben je een zakelijke klant en en werk je met zakelijke telefoons en tablets? Dan kunnen wij je ontzorgen in de onderhoud, reparatie, eventuele storingen en andere situaties.