Hoe reset ik mijn iPhone (terug naar fabrieksinstellingen)? 

Er zijn verschillende redenen om je iPhone (of iPhone) terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Misschien wil je je huidige toestel bijvoorbeeld wel verkopen of weggeven, maar wil je vooraf wel even al je gegevens verwijderen. Of misschien vind je je iPhone wat traag en wil je graag weer een frisse start maken. Ook is het goed mogelijk dat je een oud toestel hebt dat je niet zomaar wilt laten verstoffen met je gegevens er nog allemaal op: hoe dan ook, het proces is gelukkig bij alle voorbeelden hetzelfde. En het is zelfs hartstikke makkelijk. Je moet alleen gewoon even goed weten welke stappen je moet volgen. Dat leggen we in dit blogartikel voor je uit. Dat scheelt weer een ritje naar onze reparatie winkel in Terborg.


Hoe je iPhone Back-uppen en Samsung reparatie Terborg

Voordat we beginnen met het concrete resetten van het apparaat, willen we je een tip geven. Die tip heeft te maken met de gegevens die je nu op je telefoon hebt staan. Als je je apparaat namelijk reset, kan het handig zijn eerst een backup van je gegevens te maken. Wanneer je je apparaat reset, raak je namelijk al je gegevens kwijt: je apparaat gaat immers naar fabrieksinstellingen. Wil je dit voorkomen? Lees dan hier hoe je een back-up van je telefoon maakt. Hier vind je direct ook beschrijvingen voor andere apparaten, zoals Samsung, Huawei, OPPO en Xiaomi toestellen.


Goed, laten we beginnen.


Reset je iPhone in deze 7 stappen


Stap 1: Open je iPhone en ga naar de  app ‘Instellingen’

Stap 2: Navigeer binnen de app ‘Instellingen’ naar ‘Algemeen’

Stap 3: Klik daarna op ‘Stel opnieuw in’

Stap 4: Tik vervolgens op 'Wis alle inhoud en instellingen'

Stap 5: Vul je toegangscode of het wachtwoord van uw Apple ID in, mocht je hierom gevraagd worden, en bevestig dat je dit echt wil

             Kies hier voor de optie ‘'Wis alle inhoud en instellingen'


Nu is het een kwestie van even geduld hebben. Afhankelijk van het apparaat kan het wissen van de gegevens enkele minuten duren.

Heb je na het lezen van dit artikel nog steeds wat vragen? Geen probleem! Wij bij Techstate hebben hier als reparatie zaak uit de Achterhoek veel ervaring mee. Trek dus gerust even bij ons aan de bel. 

Dit artikel is geschreven door Techstate, jouw favoriete telecom winkel in Terborg. Wij zijn er zowel voor klanten uit de regio, zoals Doetinchem en Varsseveld, als voor de rest van Nederland middels onze webshop. Via de webshop verkopen we refurbished iPhones en via onze website bieden we telefoon en tablet reparaties aan in Terborg. Bij onze reparatiewinkel staat snelheid en service voorop. Daarnaast hebben we veel vertrouwen in het duurzame en vernieuwende karakter van refurbished apparaten en geven daarom maar liefst 1 jaar garantie op iedere refurbished iPhone. Een topkeuze dus! Kom langs bij onze telefoon reparatie winkel in Terborg of plaats jouw bestelling direct in de webshop. Want zolang wij bereikbaar zijn, ben jij dat ook!