Je telefoon binnen 30 minuten gerepareerd. Zolang wij bereikbaar zijn ben jij dato ook.

Snelheid en flexibiliteit: bij Techstate iets vanzelfsprekends.

Wij repareren je telefoon binnen 30 minuten. Mocht de reparatie niet binnen 30 minuten lukken om een of andere reden, dan krijg je een tegoedbon van €10. Deze tegoedbon is te verzilveren in onze webshop om accessoires aan te schaffen, maar kan ook gebruikt worden voor onze reparatiediensten. De voorwaarden van onze 30 minuten service worden hieronder verder uitgelegd.

Wat irritanter is dan een kapotte telefoon of tablet? Juist, de lange reparatieduur. Bij Techstate voeren wij telefoon reparaties binnen 30 minuten uit, zo is je toestel binnen no-time weer bruikbaar. En ben je weer goed bereikbaar.

Voorwaarden 30 minuten service

Bij Techstate mag je er zeker van zijn dat we jouw telefoon of tablet zo snel mogelijk gerepareerd hebben, dit is immers een van onze beloftes. In de meeste gevallen repareren we je telefoon of tablet al binnen 30 minuten. De volgende reparaties kunnen wij niet binnen een half uur repareren.

- De achterkant / behuizing van je iPhone kunnen wij niet binnen een half uur repareren. Tijdens deze reparatie worden alle onderdelen van de beschadigde behuizing overgezet in een nieuwe behuizing. Mocht de behuizing nog in goede staat zijn kunnen wij ook enkel het glas van de achterkant vervangen d.m.v. een lasermachine, dit duurt ook langer dan een half uur.
- iPad reparaties nemen meer dan een half uur in beslag door het feit dat het scherm altijd gedemonteerd moet worden en de hechttijd van het scherm duurt al langer dan 30 minuten. 

- Moederbord reparaties duren altijd langer dan 30 minuten. Wij besteden deze reparaties uit aan een professional binnen ons netwerk. Deze reparatie duurt ongeveer één week.

- Laptop, PC en MacBook reparaties. Deze reparaties besteden wij vaak uit waardoor het gemiddeld één week duurt.

Snel naar:

Wachten op de reparatie

In de meeste gevallen kan je gewoon wachten op de reparatie van je telefoon. Onder het genot van een bak koffie, thee, cup-a-soup of wat anders maak je gezellig een praatje met de medewerker, of lees je even een boek, de krant of een tijdschrift. 

Ook 's avonds geopend

Ben je overdag druk aan het werk en heb je daarom geen tijd om langs te komen voor een telefoon of tablet reparatie? Geen probleem! 's Avonds zijn we van 19:00 tot 21:00 op afspraak geopend. Zo geven we je de mogelijkheid om ook na het werk even langs te komen om je telefoon of tablet ter reparatie aan te bieden. Op werkdagen zijn we van 08:00 tot 18:00 met vrije inloop geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Persoonlijk contact

Doorgaans gaat het contact met onze klanten voornamelijk via WhatsApp. We merken dat onze klanten dit is het fijnst vinden, vandaar dat wij daar op inspelen. We stellen ons altijd zo actief mogelijk op en we proberen daarbij binnen 5 minuten een antwoord verzonden te hebben. 

Advies op maat

Wij denken met je mee en geven je eerlijk advies of het toestel nog rendabel genoeg is voor een reparatie of dat deze beter niet gerepareerd kan worden aangezien het prijstechnisch niet interessant is of omdat het betreffende model snel in prijs verminderd naar mate deze ouder wordt. 

Al onze beloftes

1. Standaard geven wij 12 maanden garantie

Je krijgt standaard 12 maanden garantie op het onderdeel die door ons is vervangen. Wij werken met onderdelen van hoge kwaliteit en de reparaties worden uitgevoerd door deskundige reparateurs.  

2. Binnen 30 minuten gerepareerd*

Mocht de reparatie niet binnen 30 minuten lukken om een of andere reden, dan krijg je een tegoedbon van €10. Deze tegoedbon is te verzilveren in onze webshop om accessoires aan te schaffen, maar kan ook gebruikt worden voor onze reparatiediensten. De voorwaarden van onze 30 minuten service worden hieronder verder uitgelegd.

3. Onderdelen van de hoge kwaliteit

Wij kopen onderdelen van hoge kwaliteit in. Op onze OEM/Refurbished Apple onderdelen ontvang je standaard 12 maanden garantie en op onze A+/Copy kwaliteit hanteren we een garantietermijn van 6 maanden. 

4. No cure, no pay

Lukt het ons niet om jouw toestel te repareren? Dan brengen wij geen kosten in rekening.

5. Persoonlijk contact

Korte lijnen met jouw reparatiewinkel, wel zo fijn als je even een vraagje hebt, of wat advies wilt.

Kan ik je ergens mee helpen?

We zijn dagelijks van 08:00 tot 21:00 online bereikbaar.

Contactformulier

Naam:

Telefoonnummer

E-mail:

Bericht:

Bedrijfsgegevens

Techstate.nl

Silvoldseweg 67

7061DM Terborg

Gelderland, Nederland


Telefoonnummer: +31 6 141 22 8 33

E-mail adres: info@techstate.nl

Openingstijden

Maandag

Dinsdag 

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Maandag


Dinsdag 


Woensdag


Donderdag


Vrijdag


Zaterdag

Zondag

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

08:00 - 18:00 19:00 tot 21:00 op afspraak

10:00 - 17:00 op afspraak

Gesloten