Kies voor een refurbished iPhone

Hoe betrouwbaar zijn refurbished iPhones en waar moet ik op letten? 

Refurbished iPhones worden steeds populairder, hier zijn verschillende redenen voor. De voor en nadelen van refurbished iPhones worden hier besproken. Om meer duidelijkheid te geven hebben wij de 4  belangrijkste redenen voor je op een rijtje gezet:

Goedkoper

Refurbished iPhones zijn vaak een stuk goedkoper dan wanneer je deze nieuw in de winkel aanschaft. Voor velen is dit een reden waarom zij geen iPhone hebben. Wanneer je niet zulke grote bedragen over hebt voor een iPhone kan je kijken naar een tweedehands toestel. Het nadeel hiervan, is dat je niet weet hoe de kwaliteit van de iPhone is. Tevens zit er vaak ook geen garantie op wanneer je dit bijvoorbeeld aanschaft via marktplaats. Om dit probleem op te lossen zijn er refurbished iPhones, dit zijn gebruikte iPhones die zijn nagekeken en indien nodig nieuwe onderdelen zijn ingezet. De prijs ligt hierdoor iets hoger dan een normale tweedehands telefoon, maar is nog steeds een stuk goedkoper dan de nieuwprijs. Voor velen is dit dus de perfecte oplossing. Ons aanbod in refurbished iPhones


Duurzaamheid

Wanneer je ervoor kiest om een refurbished iPhone aan te schaffen, zorg je ervoor dat je de telefoon een tweede leven geeft. Op deze manier kan de telefoon nog prima jaren meegaan, in plaats van dat het toestel wordt weggegooid. Hierdoor draag je bij aan de circulaire economie, je voorkomt hiermee namelijk veel onnodige afval en verbruik van grondstoffen! 

Garantie

Een ander groot voordeel van refurbished iPhones, is dat er garantie op de aankoop zit. In tegenstelling tot normale 2e hands telefoons die vaak via een particulier wordt gekocht. Refurbished toestellen hebben vaak minstens 6 maanden garantie of zelfs meer. Dus mocht er toch wat met het apparaat aan de hand zijn, dan kan je tenminste nog terug naar de verkopende partij. 

Kwaliteit

Voordat de refurbished iPhones in de verkoop gaan, worden deze eerst grondig nagekeken. Als de batterij bijvoorbeeld al een tijd gebruikt is zal deze vervangen worden. Hetzelfde geldt voor beschadigde of niet goed functionerende onderdelen. Op deze manier koop je een kwaliteits iphone die vaak nog erg lang mee kan!

Refurbished iPhones bij Techstate.nl

Met deze 4 grote voordelen in gedachten, is de aanschaf van een refurbished iPhone naar mijn mening, en die van onze klanten zeker geen slecht idee! Samengevat betaal je stuk minder, krijg je wel garantie/kwaliteit en lever je ook nog een positieve bijdrage bij aan het milieu. 

Wacht dus niet langer en bestel jouw refurbished iPhone hier! 3 reacties
Gert-jan November 26, 2020

Bedankt voor de duidelijke uitleg. Ik heb een 8 aangeschaft.. Ik koop liever een toestel met garantie!

Dineke November 26, 2020

Ik ben goed te spreken over Techstate tot nu toe. Ruben neemt de tijd voor klanten. Hij heeft me o.a. geadviseerd over de keuze van een toestel. Nogmaals bedankt, Gr Dineke

Dick Mulders December 28, 2020

Zeer tevreden over de snelle vakkundige reparatie. Klaar terwijl ik wacht en betaalbaar! Ik kan iedereen Techstate aanbevelen.
Dick Mulders.

Laat een reactie achter